zaterdag 12 mei 2012

Taarten

Bij ons in de meimaand feestmaand :)
Dennis is 9 mei 18 geworden.. hij wilde graag een Amerikaanse taart met Frosting. Zo gezegd zo gedaan... Hij kon jammer genoeg niet met zijn eerste rijles beginnen omdat hij 8/9/10 mei praktijkexamen moest doen en gisteren kregen we het heerlijke bericht dat hij geslaagd is! Op naar de volgende stap. Hij wil gelukkig verder leren (hij is nu officieel elektricien).
Dan hebben we morgen natuurlijk moederdag... en dochterlief is maandag jarig.. en ze wil het liever morgen vieren. Prima! O ja, en dan wilde ze wel graag een taart met zebra-print :) ook dat is geregeld!
Dinsdag is mijn schoonmoeder jarig.. zaterdag wordt mijn echtgenoot 50... en zondag vieren mijn schoonouders hun 65 jarig huwelijk! Doe dat maar eens na!
Afijn.. ik heb de eer om ook voor dat feest voor de taart te zorgen.. wordt nog vervolgd :)
Maar nu eerst even de taarten showen die ik deze week in elkaar heb geflanst.
(sorry voor de slechte kwaliteit van de foto van de taart van Dennis... had duidelijk de resolutie van mijn camera te laag.. bummer!!)
3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd en alvast gefeliciteerd! Enorm.
    Je taarten zijn echt fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met Dennis' verjaardag en natuurlijk zijn slagen! Kan hij bij zijn baas van de stage blijven werken? En alvast van harte met Laura morgen, hieperdepiep. Prachtige taarten heb je gemaakt en dat schoentje voor Laura is helemaal geweldig hoor, zonde om op te eten.

    Lieve groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen