dinsdag 26 april 2011

Cards & Things nummer 76

Ik heb gisteren heerlijk buiten in het zonnetje de kaart voor de challenge van Cards & Things gemaakt. Doen jullie ook weer gezellig mee?


dinsdag 19 april 2011

Cards & Things

Wat heeft Krista weer een leuke challenge bedacht he! Ik vind deze kleurencombi zooooooo leuk! Doen jullie ook gezellig mee?

Ik weet niet of het goed te zien is, maar dit kaartje heeft een 'raampje'. Het slakje heb ik dus binnen in de kaart afgedrukt. Het papier is van Jillybean (zaterdag in Zeist gescoord). En het stempeltje is een clearstamp, ook in Zeist gescoord.

maandag 18 april 2011

Heeeerlijk!

Gisteren heb ik heerlijk in de tuin zitten freubelen. Was prima te doen! Ik ben zaterdag met een stel vriendinnen naar de beurs in Zeist geweest.. oohh ik zit er nog van na-te-genieten!! Het was vreselijk gezellig en de beurs was top! En ik heb een heeeeeeerlijke buit! Wat wil een mens nog meer! Gisteren heb ik mijn tasjes nog een keer uitgepakt. Ditmaal buiten.. en ben ik met een paar stempels gaan spelen. Ik kan pas 1 kaartje laten zien. De 2de kunnen jullie morgen zien dus als jullie nieuwsgierig zijn dan moet je morgen nog maar een keer langskomen ;-)

zondag 10 april 2011

Een kadelootje ;-)

De dochter van een lieve hobbyvriendin heeft de laatste tijd wat pech.. dus heb ik haar een tashanger/sleutelhanger en een kaartje gestuurd. De tashanger had ik al veel eerder voor haar willen maken maar dat was er nog niet van gekomen. Nu had ik zeker de drive om hem wel te maken en te versturen! En ze hebben hem ontvangen dus ik kan heb showen ;-)... Erna.. ik heb jouw afbeeldingen ff gebruikt hoor! Thanks!



woensdag 6 april 2011

Workshop

Zoals hier aan de zijkant van mijn berichten te lezen is geef ik af en toe een workshop bij Crealing in Geldermalsen. Volgende week maken we een Cards Organizer. Dit is een handige map met aan de binnenkant een kalender en vakken om kaarten in te bewaren. Leuk om zelf te hebben, maar ook heel erg leuk om kado te geven! (bijvoorbeeld met moederdag!). Afijn, er zijn nog een paar plaatsten open dus woon je in de buurt en heb je zin om een lekker creatief avondje voor je zelf te hebben, kom dan gezellig mee knutselen! Je kunt je opgeven via de link hier aan de rechterzijde. Je komt dan vanzelf bij de website van Crealing.
Papier: Magnolia

dinsdag 5 april 2011

Cards & Things

Ik ben helemaal WEG van deze Sketch!!! Vinden jullie hem ook niet supergaaf? Krista.. You Rock!!! Afijn, ik mocht er mee aan de slag en zag zoveel mogelijkheiden! Hij is super voor rechtop, maar ook voor op zijn kop, kijk maar naar mijn kaartjes. Gut, hij zou ook nog gewoon een kwartslag gedraaid kunnen worden! Leuk! Nou.. jullie hebben vast geen reden meer om niet mee te doen toch? Aan de sketch kan het niet liggen! Doe gezellig mee!


maandag 4 april 2011

O ja!

Ik was deze al bijna vergeten! Ik heb onlangs een schuifkaartje gemaakt. Ik heb het niet zelf verzonnen hoor...  alleen weet ik nu even niet meer waar ik heb vandaan heb! Volgens mij is het een idee van Dawn, maar zeker weten doen ik het niet.
Ik heb in dit kaartje een KitKat verwerkt maar het kan natuurlijk ook met kauwgom! Als je boven aan het labeltje trekt komt er aan de onderkant weer een kaartje uit. Ik heb bij deze in plaats van een kaartje een envelopje gemaakt waar dan weer een kadobon in zit. Hij is inmiddels al weg... hij was voor een jarige collega! Ik vond het ontzettend leuk om te maken. Er volgen er vast meer...