dinsdag 28 december 2010

A-la-Michelle Zindorf...

Jullie hebben gisteren kunnen lezen dat mijn hobbykamer een 'make-over' heeft gehad ;-) Gek genoeg kon ik de eerste dagen mijn ei er niet in kwijt! Ik heb er veel gezeten en er ook van genoten maar mijn mojo was helemaal weg! Tot ik eergisteren mijn brayer tegenkwam... Ik had er al eens iets mee geprobeerd maar dat is allemaal in de prullenbak terecht gekomen. Afijn, ik ben maar naar de website van Michelle Zindorf gegaan en heb daar wat tuturials gevolgd, zie hieronder het resultaat. Ik doe mijn brayer toch maar niet weg ;-)

maandag 27 december 2010

'Make-over'

Ik baalde al heel lang van mijn hobbykamer.. het was er eigenlijk altijd een puinhoop! (shame on me!!). Ik had al langer het idee hoe ik het wel zou willen hebben maar had dat nooit eerder thuis uitgesproken.. want ach.. het is maar een hobbykamer he! Ruim een week geleden heb ik het toch tegen mijn hubby gezegd.. en wat zei hij: dan doe je dat toch lekker! Nouuuuuuu dat liet ik me geen 2de keer vertellen hoor! Ik kon er niet gelijk mee aan de slag vanwege de gladheid. Want ik moest het goed plannen omdat wij hier maar beperkt ruimte hebben. Ik hou van sneeuw, maar wilde het van de weg af hebben want ik wilde naar Ikea! LOL! Donderdag zag ik het pas zitten, ik heb de avond daarvoor mijn hobbykamer uitgepakt. Tegen de tijd dat hij bijna leeg was, zonk mij de moed in mijn schoenen.. Poe hee! Kunnen jullie je voorstellen hoe het er hier uitzag? Ik had overal wat staan.. op de overloop en op onze slaapkamer. Wat een vreselijke bende! Maar wel voor een goed doel! LOL! Afijn, kijk zelf... dit was het dus eerst:


Wat een bende he... ik werd er zelf ook altijd erg onrustig van. Opruimen hielp wel iets, maar ik vond ook dat ik het niet goed op kon ruimen. Open rekken is niet echt geschikt voor mij ;-)
En dit.. is het geworden:
Het blad had ik al, er is alleen een grote ladenkast op wieltjes bij gekomen, reuze handig!
Ik was eigenlijk van plan om alleen de 2 hoge dvd rekjes te nemen maar toen ik de lagere zag begon ik te twijfelen... en toen besloot ik om 2 hoge te nemen plus nog één lage en het is maar goed dat ik dat heb gedaan want ik kan hem goed gebruiken!
Voor het nemen van deze foto zit ik op mijn werktafel.. proest.. mijn kamer is 2,45x2,60 m. Klein maar fijn! Ik ben er nu (!!!) DOLGELUKKIG mee! Iedereen moet het horen en zien ;-) en als ik boven ben MOET ik even mijn hobbykamer binnen lopen ;-) Kortom, ik ben er heel erg blij mee!

vrijdag 24 december 2010

Kerstavond...

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen!

zondag 19 december 2010

Dom he...

Deze suffert is vergeten om alle kerstkaarten op de foto te zetten zodat ik ze kon showen! Dom dom dom! Ik heb ze vanmiddag gemaakt en gelijk in een envelop gedaan en dichtgeplakt! En nu staat die stapel mij hier aan te kijken... als er dames zijn die ze showen, dan heb ik een foto en laat ik ze hier nog wel zien. Sorry!!!
Voor de mensen die mijn blog trouw bezoeken en geen kaart krijgen... ik wens jullie natuurlijk ook hele fijne dagen!!

zondag 12 december 2010

Kerstkaarten....

Mijn collega's zijn van mij gewend dat ik niet zomaar een kerstkaartje in hun postvak mik... ik was dit idee op internet tegengekomen en moest er alleen nog maar ff tijd voor maken om er aan te beginnen. Proest.. dit heeft me de hele zondag gekost! Inclusief vanavond! Maar ze zijn af, alle 17! Yeah!! In het doosje zit een zakje chocopoeder voor chocolademelk, een candy can (roerstaafje!!) en een zakje met mini marshmallows (frozen snowballs). Doe je dit allemaal in een mok.. dan heb je snowman soup! Het was leuk om te maken, maar ik ben blij dat ik ze af heb! Pfoei!! Nu moet ik alle kerstkaarten nog maken die ik nog wil versturen.. Gut, waarom zitten er eigenlijk maar 24 uur in een dag! Ik kom er een paar tekort! Ik werk nog steeds fulltime maar krijg vrijdag vakantie, YEAH! Ik heb er zin in!!




zondag 5 december 2010

Het was hier even 'stil'....

Vanwege zieken op het werk ben ik 3 weken geleden even tijdelijk fulltime gaan werken. Poehee, dat is wel heftig naast een gezin! Maar toe maar, het is voor een goed doel. Ik moet nu nog 2 weken fulltime werken en zal dan echt wel ernstig aan vakantie toe zijn ;-)

Van freubelen is weinig terecht gekomen. Nou ja weinig, ik heb niet stil gezeten hoor, maar wat ik freubelde was allemaal voor school! Ik heb nog wel een kaartje voor de geboorte van Alec gemaakt (zoon van Krista!).