maandag 27 december 2010

'Make-over'

Ik baalde al heel lang van mijn hobbykamer.. het was er eigenlijk altijd een puinhoop! (shame on me!!). Ik had al langer het idee hoe ik het wel zou willen hebben maar had dat nooit eerder thuis uitgesproken.. want ach.. het is maar een hobbykamer he! Ruim een week geleden heb ik het toch tegen mijn hubby gezegd.. en wat zei hij: dan doe je dat toch lekker! Nouuuuuuu dat liet ik me geen 2de keer vertellen hoor! Ik kon er niet gelijk mee aan de slag vanwege de gladheid. Want ik moest het goed plannen omdat wij hier maar beperkt ruimte hebben. Ik hou van sneeuw, maar wilde het van de weg af hebben want ik wilde naar Ikea! LOL! Donderdag zag ik het pas zitten, ik heb de avond daarvoor mijn hobbykamer uitgepakt. Tegen de tijd dat hij bijna leeg was, zonk mij de moed in mijn schoenen.. Poe hee! Kunnen jullie je voorstellen hoe het er hier uitzag? Ik had overal wat staan.. op de overloop en op onze slaapkamer. Wat een vreselijke bende! Maar wel voor een goed doel! LOL! Afijn, kijk zelf... dit was het dus eerst:


Wat een bende he... ik werd er zelf ook altijd erg onrustig van. Opruimen hielp wel iets, maar ik vond ook dat ik het niet goed op kon ruimen. Open rekken is niet echt geschikt voor mij ;-)
En dit.. is het geworden:
Het blad had ik al, er is alleen een grote ladenkast op wieltjes bij gekomen, reuze handig!
Ik was eigenlijk van plan om alleen de 2 hoge dvd rekjes te nemen maar toen ik de lagere zag begon ik te twijfelen... en toen besloot ik om 2 hoge te nemen plus nog één lage en het is maar goed dat ik dat heb gedaan want ik kan hem goed gebruiken!
Voor het nemen van deze foto zit ik op mijn werktafel.. proest.. mijn kamer is 2,45x2,60 m. Klein maar fijn! Ik ben er nu (!!!) DOLGELUKKIG mee! Iedereen moet het horen en zien ;-) en als ik boven ben MOET ik even mijn hobbykamer binnen lopen ;-) Kortom, ik ben er heel erg blij mee!

12 opmerkingen:

 1. wow, ziet er echt netjes uit. Ik herken het: een open kast, niet netjes en leuk te houden. Ook niets voor mij. Complimenten!
  groet, Petra van de Walle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Alice, geweldig mooi! Ik zou graag zo'n mooie kamer 'voor mij alleen willen' haha! Ik deel de tv/computer/speelkamer, ben er blij mee hoor, maar een beetje meer ruimte om mooi alles op 1 plek te hebben zou heerlijk zijn ... Helaas, geen kamers over! Geniet er maar lekker van! Doei! Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He dat ziet er super uit hoor! Super dat het je toch nog gelukt is zo snel, ondanks al die hopen sneeuw op de weg! En nu lekker genieten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie hobbykamer. IK heb ook zo een kleine kamer maar die is vel rommeliger.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo ALice, dat heb je geweldig gedaan. Kan me helemaal voorstellen dat je lekker zit te cocoonen in je kamertje.... geniet lekker verder en je eerste creaties zijn SUPER geworden.... petje af.
  Goede jaarwisseling en je hebt een leuk blog!
  Groetjes, @nneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh super Alice, wat ziet het er nu leuk en netjes uit zo! Al die moeite is niet voor niets geweest!

  Greetz,
  Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een prachtige kamer gekregen! Ik kan me voorstellen dat jij de eerste tijd alleen maar hebt zitten genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me voorstellen dat je steeds eventjes je hobbykamer in moest om te kijken hihihi! Ik zou hetzelfde hebben hoor ;) Wat een gaaf kamertje heb je, ziet er prachtig uit! Geniet er van!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nu zitten we samen te dromen in ons hokkie !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, Alice!!! Wat is het mooi geworden! Wat heerlijk strak, efficient en opgeruimd en zo heerlijk licht. Zo'n kamer wil je toch niet meer uit! Geniet er maar lekker in en van, kunnen wij weer van je creaties genieten!

  Liefs, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje Alice dat ziet er super gaaf uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooh, wat een superkamer!!!
  Ik ben jaloers! Wat lijkt me dat heerlijk!
  Wat een genot om daar lekker aan de gang te gaan.

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen