vrijdag 29 oktober 2010

Nog meer uiltjes ;-)

Vandaag bedacht ik dat het misschien wel leuk is om bij het uiltje een bijpassend 'doosje' te maken. Ik had beloofd om mijn uiltje aan iemand te laten zien (ze heeft een hobbywinkel) ik had hem in het 'doosje' gedaan en nu hebben ze mij gevraagd of ik hier een workshop in wil komen geven! LEUK!
Gek genoeg ziet de katoen van het uiltje op de foto oranje... maar is het in het echt rood! Weird! Misschien ligt het aan mijn beptop? pppfff... ik hoop het maar!



woensdag 27 oktober 2010

Uiltjes

Vinden jullie haken ook zo leuk om te doen? Ik wel! Ik vind het heeeeeeeerlijk! Maar ja... wat moet je dan haken he... de gehaakte gordijntjes zijn al zo lang uit de tijd :-) Tot ik op een website terecht kwam waar ik dit schattige uiltje zag. Ik was gelijk verkocht! Ik heb er inmiddels al 13 gemaakt... nr. 14 is bijna af. Ze zijn ook al allemaal weggegeven... want het is vreselijk leuk om weg te geven! Ik vind het dan ook leuk om er een bijpassend kaartje bij te maken. De meeste heb ik weg gedaan zonder er een foto van te maken (dom dom dom). Dat besefte ik nadat ik ze had weg gegeven. Gisteravond heb ik er nog een voor een collega gemaakt in de kleuren fuchsia, paars en wit. Hij is echt superleuk geworden.. maar helaas pindakaas... ik was er dus ook weer vergeten een foto van te maken. Sorry!






maandag 25 oktober 2010

Wishing you oseans of joy....

Deze kaart heb ik ook al een tijdje geleden gemaakt. Ik was er toen helemaal mee in mijn nopjes en wilde hem opsturen naar Cards of zo... toch durfde ik dat niet omdat ik dacht dat hij misschien toch niet mooi of apart genoeg zou zijn. Dus... show ik hem hier maar!

zondag 24 oktober 2010

Cards & Things

Deze kaartjes heb ik in de afgelopen weken voor verschillende challenges voor Cards & Things gemaakt. Sorry Krista, ik zal ze weer wekelijks bloggen hoor! Shame on me!










zaterdag 23 oktober 2010

Cards & Things # 54

Deze week is er bij Cards & Things een Sketch-Challenge! Doen jullie ook gezellig mee?


En dit heb ik er van gemaakt:
Materialen: papier, inkt en stempels van Stampin Up!


vrijdag 22 oktober 2010

Terug van 'weg' geweest!

Na de vakantie kwam het er op de een of andere manier maar niet van om weer eens wat te bloggen. Maar dit betekent niet dat ik niks heb gedaan ;-) Ok, ik heb ook niet zo heel veel gedaan... maar toch wel wat! Ik zal de komende dagen ff showen wat ik heb gemaakt en mijn best doen om eens wat vaker iets op mijn blog te zetten! Sorry!

Ik weet niet zeker of ik deze hier al eens heb laten zien... in het doosje zaten een paar snoepjes

Dit kaartje heb ik een tijdje geleden 2x gemaakt. Ze zijn beiden op reis gegaan.


Naast het spelen met papier vind ik het ook heerlijk om eens met wolvilt te spelen. In het verleden maakte ik vaak seizoentafel figuren en ik heb wel weer zin om dat ook op te gaan pakken... alleen... kom ik chronisch tijd te kort! Kennen jullie dat? Dit hoesje voor een mobiele telefoon heb ik voor een Amerikaanse email vriendin gemaakt. Ze had iets dergelijks op internet gezien en was er weg van... alleen vroegen ze daar belachelijk veel geld voor en heb ik beloofd er één voor haar te maken. Ik heb hem al voor de zomervakantie gemaakt en verzonden. Gelukkig paste haar mobieltje er in!