vrijdag 22 oktober 2010

Terug van 'weg' geweest!

Na de vakantie kwam het er op de een of andere manier maar niet van om weer eens wat te bloggen. Maar dit betekent niet dat ik niks heb gedaan ;-) Ok, ik heb ook niet zo heel veel gedaan... maar toch wel wat! Ik zal de komende dagen ff showen wat ik heb gemaakt en mijn best doen om eens wat vaker iets op mijn blog te zetten! Sorry!

Ik weet niet zeker of ik deze hier al eens heb laten zien... in het doosje zaten een paar snoepjes

Dit kaartje heb ik een tijdje geleden 2x gemaakt. Ze zijn beiden op reis gegaan.


Naast het spelen met papier vind ik het ook heerlijk om eens met wolvilt te spelen. In het verleden maakte ik vaak seizoentafel figuren en ik heb wel weer zin om dat ook op te gaan pakken... alleen... kom ik chronisch tijd te kort! Kennen jullie dat? Dit hoesje voor een mobiele telefoon heb ik voor een Amerikaanse email vriendin gemaakt. Ze had iets dergelijks op internet gezien en was er weg van... alleen vroegen ze daar belachelijk veel geld voor en heb ik beloofd er één voor haar te maken. Ik heb hem al voor de zomervakantie gemaakt en verzonden. Gelukkig paste haar mobieltje er in!


4 opmerkingen:

 1. welkom terug, en gelijk weer van die prachtige creaties, toppie hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om weer wat van je te horen in blogland!!! En mooie dingen heb je ook gemaakt hoor. Hihihi, ik wil juist mijn seizoenfiguren en vilt gaan verkopen omdat ik er niets meer mee doe! De sint-tafel heb ik al weggegeven!

  Liefs, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haaa..leuk om weer eens wat van jouw hand te zien Alice. Het zijn echte Alice Creaties.
  Groetjes, Allet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zo'n tasje !! Ik heb ineens ook weer zin om vilt te gaan kopen, goed dat ik weet dat het ook met de SU stansen gaat. Ik heb in het verleden ook wel kerstboomfiguurtjes van vilt gemaakt... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen