dinsdag 27 oktober 2009

Cards and Things

Ik heb onderstaande kaart voor het challengeblog Cards and Things gemaakt. Doen jullie ook mee? Ik ben op dit moment toch al wel into het kerstkaarten maken.
Papier, inkt en stempels van Stampin Up.
Rode cardstock van het knutselengeltje.

donderdag 22 oktober 2009

En weer een voor het Dwytterblog!

Jeeeeeeee, het is alweer donderdag! De tijd vliegt als je het naar je zin hebt ;-) ik heb vakantie en ik vermaak me prima! Dit is mijn bijdrage voor het DWYTter-blog. Doen jullie ook mee?

dinsdag 20 oktober 2009

Challenge nr. 3

Tja, zo kom ik dagen of weken niet op mijn blog en zo 3x per dag. Ik zou daar toch wat meer regelmaat in moeten brengen ;-) Vandaag is de nieuwe challenge op het challenge blog van Krista gezet, dit is hem! Helemaal mijn stijl... ik ben dol op die kleuren!


En dit heb ik er van gemaakt! Doen jullie ook mee? Ik vind een dergelijke challenge zo leuk! En zo verrassend wat een ieder er dan mee maakt!

Even kennis maken....

Dit is Thomas, onze rode kater van 11 jaar oud. Het is een echte kroelkont ;-)
Ik wilde al er al langer graag een kitten bij hebben... en afgelopen vrijdag is die wens in vervulling gegaan... ze heet Minoes, is 8 weken oud... en zoooooooo schattig! Oordeel zelf maar:

Lief he... zucht...

En nog een....

Afgelopen week mocht ik voor de sketch van DWYTterblog zorgen.
En dit heb ik er van gemaak.

De materialen die ik heb gebruikt zijn restjes scrappapier van Stampin UP.
Het lint en de stempels zijn ook van SU.

Blog van Krista

Woepsie... ik vergeet gewoon mijn kaarten te showen!
Deze heb ik voor het challenge blog van Krista gemaakt.
Behalve de rode cardstock is alles van Stampin Up!

donderdag 8 oktober 2009

DWYTTER

Voor vandaag heeft Nina voor de sketch gezorgd. Ik vind hem leuk!
Doen jullie ook mee?
Dit heb ik er van gemaakt:



woensdag 7 oktober 2009

Kerstkaartenshowdag!

Jee! Het is alweer woensdag! En dus weer tijd voor kerstkaartenshowdag!
Hierbij mijn bijdrage... het is me nog net gelukt! En nu is het bedtijd... geeuw....
Stempels, cardstock en lint van Stampin Up!

dinsdag 6 oktober 2009

Challenge Blog

Er is weer een nieuw leuk Challengeblog bijgekomen!! Krista vroeg mij onlangs of ik teamlid wilde worden! Ik voel mij zwaar vereerd! Voor deze week is het een kleuren uitdaging...
En dit is wat ik er van gemaakt heb.
Cardstock: Stamping Up!
Stempels: Stampin Up!
Lint: Stampin Up!

vrijdag 2 oktober 2009

tja...

Ik was nog niet helemaal tevreden... Heb aan de ene kaart een tekst gevoegd en de andere twee vlinders, zal ik het zo laten? Of had ik het niet moeten doen? Twijfel twijfel....

Lekker weekend!

Als je werkt is het dubbel zo lekker om weekend te gaan vieren ;-) Dat is gewoon een feit!
Deze twee kaarten heb ik in opdracht gemaakt, ik hoop dat ze naar de zin van de opdrachtgever en de ontvanger zijn...

donderdag 1 oktober 2009

Dwytter je mee????

Sinds gisteravond is er een nieuw blog in de lucht en ik heb de grote eer om er aan mee te mogen werken. Eens in de zoveel tijd mag ik voor een sketch zorgen. Leuk hoor! Het is de bedoeling dat er dan alleen maar restjes papier gebruikt worden (alleen Stampin Up papier/stempels).
Krista heeft deze week de sketch gemaakt en ik ga hem zeker weten vaker gebruiken! Hier onder vinden jullie mijn uitwerking van de sketch van Krista. De link naar dit blog is: http://www.dontwasteyourthursdays.blogspot.com/

Kerstkaartje....

Bij de kaartenmakers is het op woensdag kerstkaartenshowdag! Dit is voor mij DE uitkomst... want dan heb ik straks in december in ieder geval al wat kerstkaarten klaar! Ieder jaar neem ik mij voor om in de herfstvakantie kerstkaarten te gaan maken.. proest... ieder jaar opnieuw! LOL! Juist ja, het is er nooit van gekomen. Voor mij betekend dit dat ik net voor kerst met een rood hoofd aan tafel zit en helemaal gestressed kaarten zit te maken! ZONDE he! Want het zou toch leuk moeten zijn om kerstkaarten te maken! Gelukkig heb ik er nu al een stel klaar, dankzij de kaartenmakers groep! Helemaal SUPER dus!
Ik had nieuwe Nestabilities in bestelling en die kreeg ik net op tijd binnen! Ik heb ze gelijk even uitgeprobeerd ... kijk zelf maar....
Tekststempel is van Stampin Up!