dinsdag 29 september 2009

SOL van 27 september

Afgelopen weekend deed ik weer mee met de SOL van de Kaartenmakers. Nina heeft de sketch geleverd en dit heb ik er van gemaakt:
De stempels en het scrappapier is van Stampin Up.

donderdag 24 september 2009

The Circle of Friends Awards

The Circle of Friends Award kreeg ik van Annemiek. Dank je wel!!! Nu mag ik hem dus doorgeven aan een paar blogvriendinnen. Ik geef hem door aan Krista, Caro, Nina, Monique, Christa en Allet! Ik kom graag langs op jullie Blogs en vind het heerlijk om met jullie te mailen. Middels deze Award wil ik jullie daar heel hartelijk voor bedanken.

woensdag 23 september 2009

Stampin Up!

Zoals jullie misschien al wel eerder gemerkt hebben ben ik dol op stempels van Stampin Up!. Ik had onlangs al een leuke bestelling uit Amerika laten komen en was niet echt van plan om al weer wat te bestellen ;-) maar ja.... dan zie je de holiday mini catalogus en ga je toch weer overstag he... proest... Afijn, ik heb de stempels vandaag binnen gekregen en vanavond op EZ Mount gezet. En moest er daarna gelijk ff mee spelen natuurlijk ;-)
Het lint, scrappapier en de stempels zijn van Stampin UP!

zondag 20 september 2009

Doosje!

Krista maakt altijd hele gave dingen, een van die dingen wilde ik al tijjjjden na maken en vandaag ben ik daar eindelijk aan toegekomen. Het was erg leuk om te doen, dank je wel Krista ;-)

Receptenswap

Bij de kaartengroep doe ik mee aan receptenswap. En dit is mijn bijdrage.
Ik heb een hele mooie/lekkere van Annemiek gekregen. Binnenkort wil ik nog even een album gaan maken speciaal voor dit soort kaarten/recepten.

Niet naar mijn zin...

Soms heb je dat he... dan maak je een kaartje met een stempel waar je best wel weg van bent en dan wordt het kaartje niet zoals je had gehoopt. Dit is er zo een.... hhmmm... morgen kijk ik er nog wel even naar.

zondag 13 september 2009

Zoeter dan zoet ;-)

Volgens mij was ik vandaag in een mierzoete bui ;-)

Ik heb weer een taart met marsepein gemaakt. Ditmaal met aardbeienmousse en banketbakkersroom als vulling. Het is op de foto niet goed te zien maar ik heb er ook met een scherp voorwerp op gedoodled. De kaart die hierboven staat heb ik gemaakt naar aanleiding van de SOL bij de kaartenmakers. Wat is hij mierzoet geworden he ;-)

zondag 6 september 2009

7 x een Award! WOW!!!

In de afgelopen weken heb ik meerdere Awards gekregen! Ik wil Annemiek, Caro, Gerda en Allet daar heel hartelijk voor bedanken! Lief van jullie!
Nr. 1 heb ik van Annemiek en Caro gekregen
Nr. 2 kreeg ik ook van Annemiek, Gerda en Caro
Nr. 3 heb ik van Allet en Caro gekregen
Als ik het goed heb begrepen moet ik nu 7 dingen over mij zelf vertellen:
1. Mijn grootste hobby is mijn gezin
2. Ik heb te veel hobby's en kom dagelijks tijd te kort
3. Ik werk als onderwijsassistent op een basisschool
4. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk
5. Lievelingskleur: niet speciaal, dat wisselt nog al bij mij
6. Ik ben blij met al mijn internetvriendinnen
7. Ok, ik beken, ik ben verslaafd aan mijn pc ;-)
Ik geef deze Awards door aan al mijn blogvolgers en wil jullie hiermee bedanken dat jullie mijn blog volgen!

Woepsie... nog eentje ;-)

Eigenlijk heb ik nog meer gemaakt maar daar ben ik nog wat mee van plan dus kan ik nog niet showen... Maar onderstaande kaart heb ik ook nog gemaakt. Ben daar zelf niet helemaal tevreden over maar toe maar.

Terug van weg geweest

Hier ben ik dan weer ;-) Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Omdat ik op de basisschool werk had ik dus ook 6 weken vakantie en had nog wel 6 weken mogen duren zo heerlijk was het. Eenmaal weer naar school was het gelijk druk en afgelopen week ben ik met groep 7 en 8 op kamp geweest. Het was erg leuk en gezellig maar o zo vermoeiend. In de weken, zeg maanden (!!!) dat ik afwezig ben geweest op mijn blog heb ik niet zo heel veel gedaan maar toch wel het een en ander.
Deze kaart heb ik voor de SOL van 2 weken geleden gemaakt
Papier en bloemenstempel zijn van Stampin UP!.
Deze kaart heb ik voor de SOL van dit weekend gemaakt.
Zowel papier als stempels zin van Stampin UP!.
Op woensdag is het Kerstkaartenshowdag bij de Kaartenmakers ;-) en dit was afgelopen woensdag mijn bijdrage. Het witte papier heb ik ge-embossed met de Bigshot en een cuttlebug embossingfolder. Het is op de afbeelding niet goed te zien maar ik heb wat stippen met stickles aangestipt. Staat in het echie wel leuk....
Deze kaart heb ik tijdens onze heerlijke vakantie in Frankrijk gemaakt. Zoals je hier al wel kunt zien stonden wij met onze caravan aan het strand van het meer..... zucht.... ik heb heimwee naar "ons" plekje!
Tja...... dit is dus het plekje waar wij stonden. Deze foto heb ik vanuit mijn luie stoel voor de caravan gemaakt! Wij hebben al weer voor volgend jaar geboekt hoor! Hier vonden we alles wat we zochten...