zondag 6 september 2009

Terug van weg geweest

Hier ben ik dan weer ;-) Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Omdat ik op de basisschool werk had ik dus ook 6 weken vakantie en had nog wel 6 weken mogen duren zo heerlijk was het. Eenmaal weer naar school was het gelijk druk en afgelopen week ben ik met groep 7 en 8 op kamp geweest. Het was erg leuk en gezellig maar o zo vermoeiend. In de weken, zeg maanden (!!!) dat ik afwezig ben geweest op mijn blog heb ik niet zo heel veel gedaan maar toch wel het een en ander.
Deze kaart heb ik voor de SOL van 2 weken geleden gemaakt
Papier en bloemenstempel zijn van Stampin UP!.
Deze kaart heb ik voor de SOL van dit weekend gemaakt.
Zowel papier als stempels zin van Stampin UP!.
Op woensdag is het Kerstkaartenshowdag bij de Kaartenmakers ;-) en dit was afgelopen woensdag mijn bijdrage. Het witte papier heb ik ge-embossed met de Bigshot en een cuttlebug embossingfolder. Het is op de afbeelding niet goed te zien maar ik heb wat stippen met stickles aangestipt. Staat in het echie wel leuk....
Deze kaart heb ik tijdens onze heerlijke vakantie in Frankrijk gemaakt. Zoals je hier al wel kunt zien stonden wij met onze caravan aan het strand van het meer..... zucht.... ik heb heimwee naar "ons" plekje!
Tja...... dit is dus het plekje waar wij stonden. Deze foto heb ik vanuit mijn luie stoel voor de caravan gemaakt! Wij hebben al weer voor volgend jaar geboekt hoor! Hier vonden we alles wat we zochten...

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om weer op je blog te lezen en te kijken! Wat heb je weer een mooie kaarten gemaakt. En tja, ik had jullie uitzicht wel eens vaker mogen bekijken op een foto, maaar het blijft heerlijk hè?! Kan me voorstellen dat je daar heimwee naar hebt.

  Liefs, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten zijn het geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zowee, wat een kaarten in een post ! Gaaf hoor !
  Het uitzicht vanuit je caravan is super ! Heerlijk relaxen daar !

  BeantwoordenVerwijderen