maandag 30 maart 2009

Sketch online

Gisteren hebben wij op de kaartenmakersgroep een sketch online gedaan. Deze keer heb ik de sketch gemaakt en nu heb ik er dus een hobby bij!
Stempels: Stampin Up! / ......
Scrappapier: .......
Sketch: Alice ;-)

zondag 22 maart 2009

Sketch on-line

Ik heb vandaag meegedaan aan een Sketch on-line van de Kaartenmakers groep. Ik vond het erg leuk om te doen. En dit is hem geworden:

woensdag 18 maart 2009

Omdat het mapje wat ik vorige week vrijdag ff snel had gemaakt zo in de smaak viel bij de ontvanger heb ik er nog maar een gemaakt. Ik heb hem weer gevuld met wat afdrukjes. Hier op de computer lijkt het lintje wel groen, maar het is bijna dezelfde kleur blauw als de kaart met geel geruit.

Stempels: Elzybells
Lint: van de markt
Scallop: Spellbinders nestablilities

Ik blijf maar met mijn nieuwe papier spelen, ik krijg er geen genoeg van ;-)
Ik word daar zo vrolijk van!

Stempel: Marianne Design
Papier: Crea Motion
Scallop cirkel: Spellbinders nestabilities
Ingekleurd met Derwent coloursoft

maandag 16 maart 2009

Ik kon het niet laten ;-)

Ik heb vanavond weer even heerlijk met mijn nieuwe papier en stempels gespeeld. Ik ben DOL op deze kleuren!

Stempels: Hero Arts (clear stamps)
Papier: Crea Motion
Knopen: van de markt
Ingekleurd met Derwent coloursoft

zondag 15 maart 2009

Zondagmiddag...

Ik heb vanmiddag nog even heerlijk zitten spelen met mijn nieuwe aankopen. Ik ben helemaal weg van dit scrappapier!
Stempel: Imagnisce
Papier: Crea Motion
Lint: van de markt
Ingekleurd met Derwent Coloursoft

Stempel: Magnolia
Papier: Crea Motion
Lint: van de markt
Ingekleurd met Derwent Coloursoft

Stempel: Stampinback
Tekststempel: Marianne Design
Lint: van de markt

Knotsgekke Kaartendagen

Gisteren ben ik met dochterlief (10 jaar) naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch geweest en we hebben echt genoten! Volgend jaar gaan we weer ;-)
Behalve mooi papier, stempels en lintjes hebben we ook Hotfix gekocht. Laura is er vanmorgen mee aan de gang gegaan en heeft een broek en een zomershirtje er mee versierd! Ik ben trots op haar! Het ziet er toppie uit! Ze heeft nu dan ook besloten om haar 11de verjaardag weer lekker thuis te vieren door met haar vriendinnetjes te gaan 'hotfixen'. Leuk! Ik haal wel wat eenvoudige shirtjes en dan mogen ze die gaan opleuken. We hebben ook al besloten dat we het zwembadje dan opzetten en afsluiten met een bbq. Het is pas in mei en we moeten natuurlijk wel mooi weer afwachten voor we dit zo kunnen plannen maar ik heb er nu al zin in!

Mapje met inhoud

Vrijdagavond om 22.00 uur bedacht ik mij ineens dat het wel leuk zou zijn om een mapje met stempelafdrukjes te maken om cadeau te doen... ik had hem de volgende ochtend al vroeg nodig dus ben ik er maar snel mee aan de slag gegaan ;-) Ik had geen patroon of wat dan ook, hij is gewoon ontstaan terwijl ik het papier in mijn handen had! LOL!

Gebruikte stempels: Stampin Up en Magnolia

vrijdag 13 maart 2009

Vrijdag de 13de....

Tja... het is vrijdag de dertiende!
En ik voel mij gelukkiger als ooit ;-)
Ik heb een leuke baan en een fijn gezin. Vanmorgen ben ik lekker op de fiets naar de markt gegaan in een dorp verderop en daar vond ik heel veel voorjaarslapjes. Ik heb me ingehouden want ik wil morgen ook nog even naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch... en dan wil ik ook niet met lege handen thuis komen natuurlijk! LOL! Maar zeg nu zelf, zouden jullie ook niet gelukkig worden als je onderstaande lapjes ziet liggen? Ik heb er gelijk ook wat lint bij gekocht. Dat is niet alleen leuk voor op kaarten. Het wit met roze bloemetjes stofje is bedoeld voor het gehaakte kussentje (zie eerdere afbeelding van haakwerk) en het rode met witte stippen stofje is bedoeld als voering en hengsel voor een gehaakte tas, ook al voor dochterlief. Omdat ik nog geen stof had voor het kussentje ben ik door gaan haken en heb ik nu ook al bijna een tasje klaar in de kleuren roze, rood en wit. Ze heeft zelf aangegeven hoe ze het graag wil hebben en hij wordt LEUK!! Als hij helemaal af is, laat ik hem zien.
Ik denk dat ik de groene stofjes ga gebruiken om daar mijn Tilda engel mee aan te kleden. Ze zit nu al weeeeken bloot op mijn hobbykamer te wachten op een mooie jurk! Shame on me ;-)

Rood en geel

Was ik toch bijna vergeten om nog wat te laten zien! Deze kaartjes heb ik een paar dagen geleden gemaakt. Ik moest en zou toch weer een kaart maken met geel. Niet alleen omdat ik nog geel papier heb liggen maar omdat ik vind dat geel toch bij het voorjaar hoort ook al is het niet mijn favoriete kleur.

Stempel: Stampin Up!
Knoop en lint: van de markt
Scrappapier: Scrappie Cat

zaterdag 7 maart 2009

Award van Maureen!

Ik kreeg deze Award van Maureen! Dank je wel, wat lief! Jij weet wel hoe je iemand moet laten blozen hoor!
Ik heb begrepen dat ik hem door moet geven aan 10 mensen en dit zijn ze geworden: