vrijdag 13 maart 2009

Vrijdag de 13de....

Tja... het is vrijdag de dertiende!
En ik voel mij gelukkiger als ooit ;-)
Ik heb een leuke baan en een fijn gezin. Vanmorgen ben ik lekker op de fiets naar de markt gegaan in een dorp verderop en daar vond ik heel veel voorjaarslapjes. Ik heb me ingehouden want ik wil morgen ook nog even naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch... en dan wil ik ook niet met lege handen thuis komen natuurlijk! LOL! Maar zeg nu zelf, zouden jullie ook niet gelukkig worden als je onderstaande lapjes ziet liggen? Ik heb er gelijk ook wat lint bij gekocht. Dat is niet alleen leuk voor op kaarten. Het wit met roze bloemetjes stofje is bedoeld voor het gehaakte kussentje (zie eerdere afbeelding van haakwerk) en het rode met witte stippen stofje is bedoeld als voering en hengsel voor een gehaakte tas, ook al voor dochterlief. Omdat ik nog geen stof had voor het kussentje ben ik door gaan haken en heb ik nu ook al bijna een tasje klaar in de kleuren roze, rood en wit. Ze heeft zelf aangegeven hoe ze het graag wil hebben en hij wordt LEUK!! Als hij helemaal af is, laat ik hem zien.
Ik denk dat ik de groene stofjes ga gebruiken om daar mijn Tilda engel mee aan te kleden. Ze zit nu al weeeeken bloot op mijn hobbykamer te wachten op een mooie jurk! Shame on me ;-)

2 opmerkingen:

  1. OOHHH, wat heb je leuke dingen gekocht! Ik liep vanmorgen ook over de markt, zag al die leuke lappen, maar heb niets gekocht! Lint heb ik dus ook gekocht, ik kan niet op de markt komen zonder met lint weg te gaan! Ben heel nieuwsgierig naar die tas...

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stofjes en lintjes !! Ben benieuwd naar je creaties !

    BeantwoordenVerwijderen