woensdag 4 februari 2009

Ik ben getagged door Krista, ik heb begrepen dat ik nu de vierde foto uit mijn vierde mapje moet laten zien.
Ach wat leuk! Deze foto is genomen toen wij nog in Duitsland woonden in 2003. Dennis was toen 8 jaar en Laura nog maar 4.... Toen ik in mapje 4 de 4de foto vond heb ik gelijk de rest ook bekeken ;-) dit kostte mij een paar uur maar dat was het wel waard! Wat is de tijd snel gegaan. Nu loopt hier een dametje van ruim 10 jaar en een puberzoon van ruim 14 jaar rond.

Nu is het natuurlijk de beurt aan mij om 4 personen te taggen (heet dat zo?)

Nou, daar komtie:

5 opmerkingen:

 1. Lieve Alice,

  Bedankt voor de tag, ik heb 'm uitgevoerd, al is het wat anders gegaan dan wat hoort... lees maar op m'n blog. Wel leuk om te doen hoor!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Alice!!!
  Ik ben benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat en dan ga ik zeker eens kijken welke foto ik tegen kom haha
  Groetjesss Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je maar dat je moet genieten van alle kleine momentjes, want de tijd gaat zooooooo snel! Ik ervaar dat nu met het leeftijdsverschil tussen Roel en Gio ook.
  Toch leuk om weer eens terug te blikken!
  Maar dan snel ook weer vooruit kijken en vooral genieten van het NU!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk Caro! Maar ik verlang soms wel naar de tijd dat de oudste nog zo klein was hoor... hier loopt een puber rond van 1,88 m!!!! Ooit was hij een klein schattig menneke en nu heeft hij sinds kort een meisje (wat ook wel erg schattig is want ze zijn zoooo verliefd! LOL). Maar als ik naar zijn voeten kijk (maat 46) denk ik... die waren toen zo schattig klein en nu zijn het van die grote mensen voeten!

  BeantwoordenVerwijderen