dinsdag 20 maart 2012

Cards & Things 112

Deze week heeft Cards & Things een kleuren-uitdaging.
Om mee te doen hoef je niet persee het papier van Stampin Up te hebben. Als de kleuren een beetje in de richting komen is het al prima! Doen jullie ook gezellig mee?


zaterdag 17 maart 2012

Cards & much More

Cards & much more nummer 1 is uit! Ik heb hem hier naast mij liggen en heb hem net doorgebladerd. Ik vind hem er superleuk uitzien! En... je vindt er werk van mij in op bladzijde 30 en 33 ;-) Cards & much More is te bestellen bij Paper and Pictures in Doorn. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

dinsdag 13 maart 2012

Cards & Things 111

Voor deze week staat er bij Cards & Things een sketch op het 'menu'. En wat voor een.. je kunt er alle kanten mee op! Dat wil zeggen.. ik kan er alle kanten mee op ;-) Doen jullie ook gezellig mee?
Grappig hoor, ik had bij mijn bedeltjes nog een bedeltje liggen van een sleutel met bijna dezelfde krullen als de krullen in het hartje van het huisje!

Papier: Dots & Stripes van Echo Park
Stempel: PTI
Twine: ZoKris
Ingekleurd met: markers van Stampin Up!
Plakparels: Stampin Up!

dinsdag 6 maart 2012

Cards & Things 110

Deze week hebben we weer een sketch-challenge. Ik vind het zelf een hele leuke sketch, goed gedaan Krista ;-)
Doen jullie ook gezellig mee?
Ik kan de sketch niet op mijn blog zetten. Blogspot blijft maar zeuren dat hij te groot is.. en dat is hij niet! Raar maar waar! Kijken jullie voor de sketch even bij Cards & Things

maandag 5 maart 2012

Cards & Things nr. 109

Hierbij nog mijn bijdrage voor de kaartjes voor Cards and Things van afgelopen week.
Ik had hem natuurlijk al eerder willen bloggen. Sterker nog.. nr. 110 staat al klaar maar die zien jullie morgen pas ;-)