dinsdag 25 oktober 2011

Op naar de 100!! WOW!!!

Deze week maken we al weer challenge nummer 93!! 
Krista heeft voor deze week een kleurenchallenge bedacht. Ik deed vorige week niet mee omdat ik ver van fit was. Maar ik vond de sketch van vorige week zoooo leuk dat ik hem deze week heb gebruikt met de kleurenchallenge! En deze kaarten heb ik niet hier in Tricht gemaakt... maar bij Krista! We hebben gisteravond lekker zitten freubelen.. en Krista verwende mij ook nog eens met Sushi! Heerlijk.. ME-TIME!!! Moeten we vaker doen! Ik ben erg in mijn nopjes met onderstaande kaarten.. proest... en dat mag ook in de krant want ik dat ben ik niet zo snel! Doen jullie ook gezellig mee met deze kleurenchallenge??


zondag 23 oktober 2011

Kerst tijdens de herfstvakantie ;-)

Het moet niet gekker worden he... de pepernoten liggen al in de winkel.. en in huize Piek leek het afgelopen maandag wel kerst! LOL! Ik had drie gezellige dames op bezoek (Erna, Krista en Caro). Ik had bedacht dat het wel leuk zou zijn om kerstkaarten te maken... en om een beetje in de sfeer te komen had ik o.a. kerst-cupcakes gemaakt ;-) 
We hebben meer zitten kletsen als dat we kaarten hebben gemaakt... het was wellicht toch nog te vroeg voor kerstkaarten! Proest!
Ik heb deze kaart gemaakt. Dat wil zeggen; ik was er aan begonnen en heb hem later afgemaakt.