dinsdag 27 september 2011

Soms zit het mee en soms zit het tegen...

Ik begon dit weekend aan de nieuwe uitdaging voor deze week van Cards & Things (nr. 89 al weer!!). Ik was op zich tevreden... maar ik zag dat de kaart net niet recht was... dus dacht ik de bovenlaag er wel heeeeeel voorzichtig af te halen. Niet dus! Kon ik weer overnieuw beginnen! Moeten jullie weten dat de eerste rechter was als deze... proest... maar ik heb het maar laten zitten.. pppff... vinden jullie hopelijk niet erg?! Het is een leuke sketch, daar ligt het niet aan! Doen jullie ook mee??
Nou.. dit is hem geworden: sketch nr. 89 Deze keer met een zwarte achtergrond... wat vinden jullie mooier als achtergrond in mijn mini foto studio? Wit of zwart?? Ik denk toch maar wit.

dinsdag 20 september 2011

Cards & Things nr. 88

Deze week hebben we bij C & T een kleurenchallenge. Ik vind deze kleurencombinatie erg leuk! En jullie?
 Je hoeft niet precies dezelfde kleuren te hebben hoor... als het maar in de richting komt! En het hoeft ook niet met papier van Stampin Up! Het mag natuurlijk ook met andere merken!
Dit heb ik er van gemaakt:

dinsdag 13 september 2011

Cards & Things nr. 87!

Cards & Things is sinds vorige week weer actief. Ik pas sinds deze week hoor ;-)
Deze week staat er een kleurenchallenge voor je klaar, doe je ook mee?
Dit heb ik er van gemaakt: het is een mapje voor 2 zakjes thee.

maandag 12 september 2011

Ik ben zooooo dol op....

Elzybells!!!
Ooohhhh wat vind ik het toch jammer dat dit fantastische stempelmerk niet meer bestaat!! Gelukkig heb ik er nog wel een aantal weten te bemachtigen! Ik ben DOL op de vogeltjes!!! Ik heb er deze keer een labelkaart mee gemaakt.