dinsdag 24 mei 2011

Cards & Things nr. 80

Ik vond het een hele uitdaging deze keer! Ik had een kaartje gemaakt.. maar die mag gelijk de papiercontainer in! LOL! Deze kan er dan nog mee door.. proest... toch vind ik het hele mooie kleuren, dus ik snap niet zo goed waarom het me niet goed lukt! Ik ben wel heel benieuwd wat jullie er van maken.. dus doe gezellig mee!



dinsdag 10 mei 2011

Challenge nummer 78

Misschien hebben jullie het al gezien, maar deze week is er bij Cards & Things een sketch challenge. Altijd leuk om te doen! Doen jullie ook gezellig mee?

woensdag 4 mei 2011

Weer eens gescrapt..

Het is jaren geleden dat ik met foto's heb gescrapt. Ik had er gewoon geen tijd voor! Of nee.. ik maakte er geen tijd voor! Ik heb nu vakantie en had al wat foto's besteld. Deze spread gaat over lente in onze voortuin... nu de achtertuin nog he! 

dinsdag 3 mei 2011

Cards & Things nummer 77

Mijn digidinges doet iets heeeeeeeeel vreemds met de kleuren! Ik heb echt wel So Saffron gebruikt maar dat zou je zo niet zeggen he! LOL! Maar toe maar.. dit is dus uitdaging nummer 77 (alweer!!) bij Cards & Things. 

zondag 1 mei 2011

You Rock...

Ik weet als geen ander hoe het is om een gezin te hebben, je huishouden (blek!) en een baan.. en daarnaast nog eens een studie! Een lieve leuke gezellige vriendin van mij is hier mee bezig en ze moest afgelopen woensdag 2 examens doen.. we hadden tussen haar examen door nog ff contact via sms (heerlijk dat dit zo kan tegenwoordig!) en omdat ze er zelf een goed gevoel over had en ik alle vertrouwen in haar heb... heb ik terwijl ze met haar 2de examen bezig was een kaartje gemaakt en gelijk verzonden.. grinnik.. Eigenlijk was het ook meer bedoeld als opstekertje.. ik vind haar stoer! Yep.. You Rock Erna!!