maandag 28 februari 2011

Na-geaapt!!

Ik kreeg voor mijn verjaardag een heeeeeeeeeeeel gaaf kadovlopje van Caro! Ik ben daar nog steeds erg blij mee, hij staat hier op mijn hobbykamer te pronken. Gisteren heb ik hem na-gemaakt ;-) dus nogmaals dank je wel Caro voor de hele gave kado-envelop! Het was erg leuk om te maken!





zondag 27 februari 2011

Bijna vergeten!

Soms vergeet ik wel eens wat te bloggen.. ik kwam net nog een afbeelding tegen van wat ik vorige week gemaakt heb. Ik heb het idee van Patty. Op haar blog staat een duidelijk lesje hoe je deze kaart moet maken.

zaterdag 26 februari 2011

Vanavond gemaakt ;-)

Ik vind het heerlijk om mee te doen met Angie op Live-on-Ustream. Vanavond maakte ze een mini-scrapalbum. En hier istie dan ;-) nu nog foto's laten afdrukken en de binnenkant afmaken.

dinsdag 15 februari 2011

Nummer 66 bij Cards & Things

Valt het erg op dat ik wel zin in voorjaar heb? Ik weet het... ik moet nog ff geduldig zijn.
Bij Cards & Things hebben we voor deze week een sketch challenge. Doen jullie ook gezellig mee?
Papier is van Stampin Up!
Gebruikte stempels zijn van Elzybells

maandag 14 februari 2011

Leuk om te maken!

Op de foto's is zo niet goed te zien hoe ze gemaakt zijn. Ik heb het niet zelf bedacht hoor.. maar heb het van een tuturial van Chic and Scratch afgekeken. Tussen de voor en achterkant zit een boterhamzakje of een envelop. Het stempelafdrukje zit op het bovenste flapje vast en sluit aan de onderkant met een klittenband. Ik vind het zo leuk om te maken dat ik de neiging heb om er nog tig van te maken ;-) In de envelop of het boterhamzakje kun je dan een label doen of bijvoorbeeld een giftcard of geld. Of misschien wel een zakje m&m's....

Gebruikte stempels zijn van Elzybells
Scrappapier en lint is van Stampin Up!

dinsdag 8 februari 2011

Kleuren-uitdaging bij Cards & Things

Voor deze week staat er een kleuren uitdaging op het 'menu'. Doen jullie ook gezellig mee? Ik heb in plaats van een kaart maar weer eens een doosje gemaakt. Dochterlief vindt hem morgen in haar schooltas... ssttt...ze mag het nog niet weten ;-) Er zitten jellybeans in.

dinsdag 1 februari 2011

Cards & Things # 64

Bij Cards & Things hebben we deze week een sketch-challenge, doen jullie ook gezellig mee?