dinsdag 9 november 2010

Cards & Things

Krista heeft voor deze week weer een leuke sketch gemaakt! Doen jullie ook mee? Ik heb hiervoor de rendieren van Hero Arts maar eens voor de dag gehaald, ik vind die rendieren zooooooooo koddig!

vrijdag 5 november 2010

Test-tubes

Ik ben gisterochtend gezellig bij Krista geweest. We hebben toen een beginnetje gemaakt met dit geinige doosje... maar... we zaten zo lekker te beppen dat het al weer veel te snel tijd was om weer naar huis te gaan! LOL! Nou ja, ik heb hem toen maar gistermiddag even thuis afgemaakt. Ik ben er erg mee in mijn nopjes, en dat ben ik niet zo snel ;-) In de test-tubes zit chocopoeder voor een heerlijke beker chocolademelk.



dinsdag 2 november 2010

Cards & Things # 56

Gut, toen ik net de titel typte... dacht ik... jee! Nr. 56 al weer!! Deze week hebben we een sketch challenge bij C&T. Doen jullie ook gezellig mee?






maandag 1 november 2010

Haken haken en nog eens haken ....

Yep, ik heb het haakvirus ernstig te pakken ;-) Ik heb dit weekend e.e.a. gehaakt. Ik zal het in de komende dagen op mijn blog zetten. Ik vond deze sfeerlichtjes-houders zoooooo leuk om te maken!




Een 'Nina' kaartje!!

Het is al weer even geleden... maar een tijdje terug hebben we een supergezellig dagje bij Krista thuis gehad met een paar meiden. Nina heeft ons aan de hand genomen om dit kaartje te maken. Ik vond het vreselijk leuk om te doen! Er volgen er beslist meer van. We hadden wilde plannen voor die dag maar hebben te veel zitten beppen ;-) ook leuk natuurlijk! Moeten we vaker doen dames! Carpe Diem! LOL!

Tja... hier is het kaartje dus gesloten...

En hier is hij open! LOL! En het is zo niet te zien maar als hij open gaat zie je in het rechthoekje een tekst gestempeld staan. Ik ben trouwens DOL op dit papier van October Afternoon. Het is jammer genoeg nergens meer te krijgen (zeg te koop...). Als iemand het nog ergens te koop weet, laat het mij dan weten! Dank je wel!