zondag 25 april 2010

DWYT 30

Dit is mijn bijdrage voor de sketch van het Dwytterblog van deze week (nr. 30). Nina heeft voor de sketch gezorgd en ik ben er helemaal blij mee! Ik ga hem beslist vaker gebruiken!
Doen jullie ook gezellig mee?!

dinsdag 13 april 2010

Het is al weer dinsdag!

En dat betekent tijd voor de C&T challenge! Doen jullie ook gezellig mee? Krista heeft voor een mooie sketch gezorgd. Ik ga hem beslist vaker gebruiken!

Het papier wat ik heb gebruikt is van Stampin Up en de cirkelstempel is van Zo Kris! En nee, ik heb geen aandelen... proest... nog niet! LOL! Sorry Krista, ik kon het niet laten ;-)

zondag 11 april 2010

DWYT en C&T

Ik loop weer eens een beetje achter... what's new..
Dit is mijn bijdrage voor Cards & Things

En dit is mijn bijdrage voor DWYT.

zondag 4 april 2010

Vrolijk Pasen!

Ik heb net een melkpakje gemaakt. Hij is met de stans van Stampin Up gestanst. Het vogeltje en de vlinders zijn ook met een pons en stansje van Stampin Up gemaakt. Het is maar een heel klein melkpakje maar vreselijk leuk om te maken. Voor het gras heb ik de ijspegelpons van Martha Stewart gebruikt. Ik ben DOL op ponsjes op het moment ;-)

zaterdag 3 april 2010

DWYT!

Ik had de eer om voor deze week een sketch te maken voor DWYT. De teamleden hebben er hele gave kaartjes mee gemaakt, leuk hoor! Dit is mijn bijdrage, Dwytteren jullie ook gezellig mee?