dinsdag 30 maart 2010

Doosjes en Cards & Things!

Sorry dat het even geleden is dat ik iets op mijn blog heb gezet! Ik heb op het moment veel aan mijn hoofd waardoor het er bij inschiet.
Ik heb wat doosjes gemaakt.
Ik had de doosjes met de haasjes gevuld met snoepjes en aan twee neefjes gegeven.. proest.. ze namen het aan en scheurden het zo open! PROEST... je had mijn hoofd moeten zien, gelukkig zag ik er de humor wel van in ;-) Het doosje met het bloemetje is gevuld met 2 chocolaatjes en het doosje met het uiltje heb ik gevuld met een paar gevulde paaseitjes.
Deze week heeft Cards & Things een color challenge. Ik vind deze kleuren erg mooi met elkaar combineren. Ook hier heb ik deze keer een doosje mee gemaakt. Het doosje heb ik gevuld met 3 kleine kaartjes. Deze kaartjes zijn te gebruiken als kadolabel of zo.
Doen jullie ook gezellig mee met de uitdaging?

Papier is van Stampin Up, gebruikte ponsjes zijn ook van Stampin Up. Bloemenstempeltjes zijn van Zo Kris

zaterdag 20 maart 2010

Hopperdiehop ;-)

Ik ben helemaal into punch-art! Ik vind het zoooo leuk om te doen! Ik zag op You Tube een leuk filmpje om een geinig doosje/zakje te maken. Ik heb de buik van Hopperdiehop doorzichtig gemaakt zodat je de paaseitjes kunt zien zitten. Verder heb ik mijn Martha Stewart ijspegelpons gebruikt om gras mee te maken...

dinsdag 16 maart 2010

Cards & Things Challenge

Deze week heeft Cards & Things niet alleen een hele leuke sketch.. maar ook een wedstrijd!
Doen jullie ook gezellig mee?!