donderdag 25 februari 2010

DWYT!

Deze week heeft Nina voor de sketch gezorgd. Ik ga hem beslist vaker gebruiken!
Onderstaand staat mijn bijdrage, doen jullie ook gezellig mee?

dinsdag 23 februari 2010

C&T

Tjonge er is al weer een week voorbij! Tijd voor een nieuwe challenge bij C&T! Ditmaal was het een sketch. Doen jullie ook gezellig mee?! Ik heb voor deze sketch op het schaapje na alleen maar gestempeld. En verder wit, zwart en blauwe cardstock gebruikt. De stempels van Zo Kris. Het schaapje heb ik met ponsjes van Stampin Up gemaakt. Dat is echt funny om te doen!

zondag 21 februari 2010

SOL bij de Kaartenmakers

Ik heb voor de SOL bij de kaartenmakers mijn kaart voor C&T nog een keer nagemaakt en gebruikt voor deze easel-kaart. Het is niet zo goed te zien maar op de bloemen-scalloprand op de bodem zit op ieder bloemetje 'bling-bling'.
Papier en lint is van Stampin Up!
Stempels zijn van Zo Kris

donderdag 18 februari 2010

DWYT # 21

Het designteam van DWYT is versterkt met Erna! Leuk! En deze week heeft zij voor de sketch gezorgd. Doen jullie ook mee? Het is op de foto niet goed te zien maar achter het vierkantje zit ook nog een transparante sheet uitgestanst met een scallop Nestabilitie en voor de vlinders heb ik mijn nieuwe Die van Stampin Up gebruikt en daarna met clear embossingpoeder behandeld. Ze zijn van hetzelfde designerpapier van Stampin Up als de rand! In het echt ziet dat er ook wel anders uit. Verder heb ik de blaadjes van de boom nog bewerkt met clear Spica voor een beetje bling bling... Op de foto komt het allemaal niet zo goed tot zijn recht.

woensdag 17 februari 2010

Winter Lay Out

Ik had al twee jaar niet meer gescrapt maar deze winterse plaatjes vroegen er toch echt om! En ik heb de smaak weer te pakken hoor! Het is zo op de foto niet goed te zien maar ik heb ook nog een ranje witte ijspegels op de LO zitten.
Ik doe met deze LO mee aan een challenge bij Scrap Art. Doen jullie ook mee?

dinsdag 16 februari 2010

C&T # 20

Misschien hebben jullie het al wel in de gaten... ik hou van rustige kaarten! Mijn motto is: less is more ;-) Ik vind andere kaarten ook mooi hoor, maar dit ligt mij gewoon het beste denk ik. Deze week heeft Krista weer een hele mooie sketch gemaakt voor de uitdaging. Ik ben stout geweest, want ik heb haar sketch gewoon op een vierkante kaart geplakt. Kijk maar eens op het challengeblog, dan zie je wat ik bedoel/heb gedaan! Ik heb weer gebruikt gemaakt van de stempels van Zo Kris. En deze keer heb ik de bloemenstempel ook op 2 kleuren scrappapier afgedruk en dit uitgeknipt. Ik ben niet snel tevreden over hetgeen ik maak maar over deze kaart ben ik dik tevreden! LOL!

maandag 15 februari 2010

Theemuts!

Gisteren typte ik het al, ik was met een theemuts bezig. Ik vond een afbeelding op internet en was er gelijk helemaal weg van! Die moest en zou ik ook maken/hebben! Het breiwerk had ik zaterdagavond al af. Dat was zo gepiept tijdens een film. Ik heb hem gisteren in elkaar gezet en ik twijfel nu of ik er nog witte stippen van vilt op zal maken, of misschien witte hele eenvoudige geborduurde bloemetjes. Deze wil ik er dan met wit haakkatoen op borduren. Wat zal ik doen: zo laten, witte stippen of witte bloemen??

zondag 14 februari 2010

Van alles en nog wat ;-)

Ik heb de afgelopen week van alles en nog wat gedaan. Om te beginnen heb ik eens mijn restjes gekleurd marsepein opgemaakt. En ik vind de taart nog leuk geworden ook! LOL! Tis dus een restjestaart ;-) klinkt viezer als hij was hoor, want hij was erg lekker! In de vulling zit botercreme met cappuccino en ook nog een laagje banketbakkersroom. Hij is al op ;-)
Verder heb ik ook nog een hele grappige theemuts gebreid! Juist ja gebreid! Hij is bijna af, het breiwerk is al klaar... ik hoop hem vanavond nog op mijn blog te showen.
Deze kaart heb ik voor het challengeblog Card & Things gemaakt, ik heb hier de stempels van Zo Kris voor gebruikt, zijn ze niet super leuk!
Deze kaart heb ik voor DWYT gemaakt. De foto doet de kaart geen goed. Het is lastig om iets wat doorzichtig is op de foto te zetten (vind ik dan... proest...).

maandag 1 februari 2010

Voor dochterlief...

Morgen begint de eindtoets voor groep 8... spannend hoor! Ik heb een aardigheidje voor Laura gemaakt om haar te laten weten dat ik aan haar denk. Ik stop het morgenochtend stiekem in haar tas...ssttt... Het is zo niet te zien maar het doosje met snoepjes heef een laatje en voor op de lade zit een knopje gemaakt van een metalen bloemetje met daar in een splitpennetje. En nee, ze mogen niet snoepen tijdens de toets en normaal gezien ook niet tijdens de pauze maar ik heb voor deze keer (voor de pauze!!) een uitzondering gemaakt hoor!