maandag 28 december 2009

Cards & Things # 13

Dit is de colorchallenge voor deze week van Cards & Things. Ik heb het moeten doen met de kleuren die ik had...
Deze stempelset is van Stampin Up en is op dit moment toch wel mijn favoriet! Ik vind hem zoooooo grappig!




Nog van vorige week...

Hhmm... ik loop een beetje achter. Onderstaande kaarten had ik vorige week al moeten maken maar ik ben er vandaag pas aan toe gekomen! Shame on me!
Deze kaart heb ik voor sketch #13 van het Dwytterblog gemaakt
De sketch is door Krista gemaakt.

Deze kaart heb ik voor een color challenge van Cards & Things gemaakt.

Nog een taart

Deze taart is ook al op ;-) Ik heb hem voor 3de kerstdag gemaakt. Deze keer heb ik een smaakje aan de botercreme gevoegd, Caramel, en dat was best wel lekker.

vrijdag 18 december 2009

Noordpool taart

Gisteravond hebben we kerstdiner op school gehad met de kinderen. Het was reuze gezellig. De hapjes/soepjes/broodjes en nog veel meer zijn door de ouders gemaakt. Laura bedacht dat het wel leuk was om samen een marsepeintaart te maken en dat hebben we gedaan. De binnenkant is een soort cake (bisquitdeeg) met een laag banketbakkersroom en Lemon curd. Zie hieronder het resultaat... en meer is er ook niet van over want hij is helemaal op gegaan. Er is geen kruimeltje meer van over ;-) zonde he! LOL!!!


Koddig he... zijn kerstmuts is te groot ;-) Dit vind ik zelf de leukste pinguin ;-)


zondag 13 december 2009

SOL bij de Kaartenmakers

Ieder weekend hebben we bij de kaartenmakers (yahoogroep) de SOL (sketch on-line).
Dit weekend heeft Erna de sketch gemaakt. Het was een strakke eenvoudige sketch, ik hou daar wel van! Je kunt daar alle kanten mee op, maar ik heb besloten om het strak en eenvoudig te houden. In het tasje zitten 5 kerstkaarten. Wij hebben vorige week op mijn werk een leuk spel gedaan met een dobbelsteen, dit spel maakte min of meer uit welk cadeau je kreeg. We moesten van te voren een aardigheidje kopen plus iets van zolder meenemen en ook nog een tegoedbon maken voor een dienst. Mijn dienst was; ik maak 5 kerstkaarten voor je... tja, dat heb ik dit weekend dan maar even gedaan. En ik vond deze SOL helemaal geschikt voor op dit zilverkleurige tasje! Het grijs op de kaart is ook zilver glimmend.. Het tasje heb ik bij de Xenos gekocht. Ik ga er beslist meer halen!