zondag 22 november 2009

En weer een kaartje....

Ik ben een beetje laat... vorige week dinsdag was er op het challenge blog van Krista een hele leuke uitdaging! Jammer genoeg kwam ik er maar niet aan toe, maar dit is hem geworden. Ik ben dol op de kleurencombi blauw-wit en rood, niet te verwarren met onze driekleur.. of zou het toch een vorm van chauvinisme zijn... proest... Verder ben ik op het moment dol op bling-bling en stickles. Je vindt het op het moment op bijna iedere kaart die ik maak terug ;-)



dinsdag 10 november 2009

Cards & Things

Deze week is er op het challengeblog Cards & Things een color challenge! Ik vind hem in het echt mooier geworden als de foto laat zien...







donderdag 5 november 2009

Dwytter en Card & Things!!

Ik was nog niet uitgespeeld met de kleurenuitdaging van Card & Things ;-) dus heb ik die kleuren ook gebruikt bij voor de Sketch van Nina van Dwytter!!
Ik word helemaal vrolijk van deze stempelset, vind hem zooooooooo funny! En dit is dus ook weer een niet-standaard kerstkaart geworden.
Papier en stempels van Stampin Up! En neeeee ik heb geen aandelen ;-)

Card & Things

Voor Card & Things is er voor deze week een hele leuk kleurenchallenge! Doen jullie ook mee?
Stempels, lint en Cardstock van Stampin Up!

maandag 2 november 2009

Sketch van Krista

Vorige week was Krista aan de beurt om voor het Dwytterblog een sketch te maken. Ik ga deze beslist vaker gebruiken! En dit heb ik er van gemaakt....
Papier en stempels van Stampin Up!