zondag 24 mei 2009

Vergeten....

Als mijn hoofd niet vast zou zitten... zou ik die ook nog eens ergens vergeten hoor! Ik had dit cadeau doosje onlangs gemaakt en verzonden voordat ik er een foto van had gemaakt. Gelukkig heeft degene die hem heeft gekregen er een foto van gemaakt zodat ik hem toch nog kan laten zien!



Scrappapier, stempels en inkt: alles van Stampin UP! Behalve de tekst gift of oneself (PSX)

Geboortekaartje

Deze kaart had ik al even liggen. Eigenlijk wilde ik er nog elvenslofjes bij in stoppen maar ik kom maar niet aan het breien toe dus heb ik besloten dat de kaart op reis gaat en dan hoop ik toch nog een deze dagen elvenslofjes te breien en op te sturen!

Sketch online

Dit weekend mocht ik voor de Sketch Online zorgen bij de kaartenmakers. Ik heb wel eens mooie labelkaarten gezien maar had er zelf nog nooit een gemaakt.... tja.. dus heb ik een sketch gemaakt voor een kaart met labels! Het was nog een hele 'bevalling' om er zelf een kaart van te maken hoor!

Tekststempel: onbekend

Stempel slippers: Stampin UP!

Deze kaart heb ik speciaal voor iemand in opdracht gemaakt. Ik vond dat erg leuk om te doen.

Zwanger dame: Magnolia

Tekststempeltjes: Marianne Design

Papier: Crea Motion

maandag 18 mei 2009

Nog een Award!

Annemiek heeft mij aan het blozen gemaakt. Ik kreeg van haar deze Award! En dan moest ik vooral blozen om de lovende woorden die ze er bij had gezet!
Het is de bedoeling dat ik deze award aan één persoon doorgeef en erbij meld waarom. Ik vind dit heel erg moeilijk want ik ken inmiddels heel veel lieve en leuke mensen die deze Award allemaal verdienen. Eigenlijk zou ik deze Award wel weer aan Annemiek terug willen geven maar misschien is het ook wel leuk om hier op mijn blog te laten weten dat ik blij ben dat ik je jaren geleden op de Kreadoe heb ontmoet en dat daar zo'n fijne internetvriendschap uit is ontstaan!

En nu moet ik dus kiezen en kiezen is niet een van de dingen waar ik goed in ben hoor ;-) Tja... ik geef deze Award door aan Caro. Vangen Caro ;-) Ik geef hem aan jou omdat wij al jaren een hele fijne mailwisseling hebben. We hebben elkaar ook al een paar maal ontmoet en het klikt gewoon! Ik bewonder alles wat je maakt, je bent heel erg creatief. Verder vind ik je een schat en vind ik het heel erg leuk dat wij mailcontact hebben. Dikke cyberknuf!

Er zijn wel een paar regeltjes aan deze award verbonden:
1. Je mag deze award maar 1x weggeven aan een persoon en niet massaal zodat iedereen die
award mag meepakken.
2. Je zet bij het weggeven van deze award waarom je het aan díe persoon geeft.
3. Krijg je van iemand nog een keer deze award dan is regel 1 en 2 weer van toepassing.
4. Deze regels moeten bij de award geplaatst worden.

donderdag 14 mei 2009

Blog Award

Vandaag kreeg ik deze blog award van Annemiek! WOW! Heeeeeeel hartelijk bedankt Annemiek, als ik hem van iemand anders had gekregen had jij hem zeker weten ook van mij gekregen!!
Ik geef deze Award door aan: Caroline, Krista, Christa, Mathilda en Monique!
En om heel eerlijk te zijn zou ik hem aan nog wel 10 mensen door willen geven! Ik geniet dagelijks van alle mooie inspirerende blogs!

zondag 10 mei 2009

Sketch online

Voor de sketch online van de Kaartenmakers heb ik net op de valreep deze kaart gemaakt. Deze kaart is voor een heel speciaal iemand. Hij is namelijk voor dochterlief, ze wordt deze week 11 jaar.
Stempel: stampin Up!
Tekststempel & swirl: Hero Arts

maandag 4 mei 2009

Dat is waar ook ;-)

Deze kaart heb ik onlangs gemaakt en verzonden maar ik was vergeten er een afbeelding van te maken. Hij kwam vanavond lang op een van de groepen en toen dacht ik.... o jaaaaaa dat is waar ook! LOL! Dank je wel voor de foto Krista! Nu kan ik hem toch nog op mijn blog zetten!
Papier: Stampin Up!
Stempel: Stampin Up!
Tekststempel: Marianne Design
Ingekleurd met Derwent Coloursoft

zondag 3 mei 2009

Uitdaging!

Dit weekend hebben we bij de Kaartenmakers niet alleen de sketch online maar ook nog een andere uitdaging. Voor mij was dit echt een hele uitdaging en ik vond het ontzettend leuk om eens op deze manier een kaart te maken. We kregen een sketch en de opdracht dat we er verder geen papier aan toe mochten voegen! En dit is hem geworden. En dan ga ik nu maar weer naar mijn hobbykamer om de sketch online te maken! Leuk!
Lint: van de markt
Tekst stempel: Hero Arts (clear stamps)
Stempel van vlinder:...
Zwarte fineliner
Swirls: Big Shot en embossing folder