maandag 29 december 2008


Deze kaarten heb ik onlangs voor Krista gemaakt. Ik was vergeten om ze te scannen maar Krista heeft ze wel heel erg mooi op de foto gezet! Ik moet toch eens aan haar vragen hoe ze dat zo mooi doet!

zondag 28 december 2008

Kerstkaarten





Ik heb de afgelopen dagen nog wat kerstkaarten gemaakt. Ik had ze er al eerder vandaag opgezet maar ze zijn ineens spoorloos verdwenen! Geen idee hoe dat nu kan.
Kerstkaarten maken na kerst vind ik leuker als nog even snel voor kerst! Ik moet toch eens proberen wat eerder te beginnen met het maken van mijn kerstkaarten! Eens kijken of mij dat voor het aankomend jaar gaat lukken.



woensdag 24 december 2008

Nog een kaartje ;-)


Tja, in deze tijd van het jaar zijn er ook nog mensen jarig! Ik was haar bijna vergeten door alle kerstdrukte. Gelukkig keek ik net even op mijn kalender, daar zijn die dingen toch wel handig voor ;-) De gebruikte stempels zijn van Stampin Up.

dinsdag 23 december 2008

Feestdagen!

Voor de aankomende dagen heb ik mijn blog wat aangepast.
Ik wens iedereen hele fijne dagen en een gezond, gelukkig en gezellig 2009!

zondag 21 december 2008







Ik heb vanmiddag heerlijk zitten stempelen, knippen en plakken! Mijn dag kan niet meer stuk. De kerstkaarten zijn dit jaar allemaal zo'n beetje hetzelfde geworden, daarom laat ik er maar 3 zien. De stempels die ik heb gebruikt zijn van Stampin Up! Het gestreepte papier is van Karen Foster. Ik weet niet meer van welk mer het andere kerstpapier is. Ik ben vergeten daar naar te kijken voor ik het op de kaart plakte.


On-line workshop


Vorige week heb ik een on-line workshop gevolgd van Ank (van Stampinback). Het was echt heel erg leuk om te doen. Complimenten nog voor Ank voor de duidelijke uitleg! Zie hierbij mijn resultaat! Later op de dag zal ik ook nog wat kerstkaarten laten zien.

zondag 7 december 2008

Tilda

Ik ben ook dol op alles van Tone Finnanger. Alleen door het plaatjes kijken in haar boeken word ik al helemaal vrolijk! Jammer genoeg heb ik tot nu toe nog weinig tijd gehad om er iets van te maken. Maar daar gaat hopelijk verandering in komen! Ik heb dit theedoosje ongeveer een jaar geleden beschilderd en ben nu bezig met een engel uit het boek Sew Pretty van Tone Finnanger (Tilda).


Tja.....

En dan heb je een blog en wat dan...

Het eerste wat in mij opkomt is dat ik graag mijn opgeknapte stoeltje met jullie wil delen! Ik heb vorig jaar zomer in Frankrijk 2 stoeltjes gekocht. Ik heb ze eerst behandeld tegen houtworm en moest dus ruim een week wachten voor ik er mee verder kon gaan. Toen een stoeltje af was heeft dochterlief hem ingepikt... maar ik heb gelukkig nog een stoeltje staan om te bewerken!